De massahersenspoeling van Duitsland.

308

De moslimbevolking van Duitsland overtrof in 2017 zes miljoen en werd volgens berekeningen van het Gatestone Institute ongeveer 7,2% van de totale bevolking van 83 miljoen inwoners.

Volgens een recente studie van het Pew Research Center over de groei van de moslimbevolking in Europa had de Duitse moslimbevolking medio 2016 naar schatting vijf miljoen mensen bereikt, maar dat aantal is op zijn minst een miljoen.

Zo heeft Pew bijvoorbeeld “besloten om de meer dan een miljoen asielzoekers die in 2015-2017 het land zijn binnengekomen niet mee te tellen” omdat “zij naar verwachting geen vluchtelingenstatus zullen krijgen”. De mensenrechtenwetten van de Europese Unie verbied Duitsland echter om veel, zo dan niet, de meeste vluchtelingen en asielzoekers terug te sturen naar conflictgebieden. Als gevolg daarvan zullen de meeste migranten die in het land zijn aangekomen er op de lange termijn vrijwel zeker blijven.

Bovendien hebben de Duitse autoriteiten toegegeven dat zij mogelijk honderdduizenden illegale immigranten uit het oog hebben verloren, van wie velen in Duitse steden leven, en naar men aanneemt, zichzelf onderhouden met een stabiel dieet van drugshandel, zakkenrollen, het stelen van portemonnees en andere vormen van kleine misdaden.

Maar wat erger is, is de voortdurende massa hersenspoeling van het Duitse volk, waar advertenties en televisieprogramma’s worden gebruikt om de Duitsers te indoctrineren en te laten geloven dat de islam de juiste weg is. Het is pure waanzin, zoals Paul Joseph Watson aangeeft:


BRON: Speisa.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.