De moderne slavernij onder het juk van Europa.

522

De werkloosheid in Nederland is vorig jaar in het laatste kwartaal sterk toegenomen, terwijl de gevestigde orde beweerde dat het goed ging met de Economie. Ja, de economie is vooruit gegaan voor de rijken. Maar voor de “normale burger” lijkt het erop dat de economie juist achteruit is gegaan.

Het gevolg hiervan is dat er steeds meer werklozen zijn. Steeds meer mensen komen zonder werk te zitten. Sinds de invoering van de participatie wet, die door Klijnsma geïntroduceerd werd, lijkt het erop dat veel mensen, die buiten hun schuld om, in de bijstand zijn gekomen ingezet worden om voor hun uitkering te gaan werken.

Het gevolg hiervan is dat werken volgens de bijstandsnorm het nieuwe minimum is geworden. Vergeet niet dat Rutte III vorig jaar van de bijstand als het nieuwe wettelijk minimumloon heeft gemaakt. In de eerste plaats was het nieuwe wettelijk minimumloon bedoeld voor mensen met een beperking. Maar ga er maar van uit dat dit straks ook degenen zal treffen die geen arbeidsbeperking hebben. De weg naar een moderne slavernij, onder het mom van “Participatie”, word vrijgemaakt, dankzij de nieuwe wetten die vanaf 1 januari 2018 gelden.

Onder het juk van de Europese Unie wordt de Nederlandse bevolking steeds meer ingezet als moderne slaven. De vrijheden worden steeds meer weggenomen van het volk en dat is precies ook hoe de vroegere slavernij was.

In de Nederlandse grondwet staat beschreven dat de slavernij allang is afgeschaft en dat het niet toegestaan is om mensen zonder een volwaardige salaris te laten werken, want dat staat gelijk als slavenarbeid. Maar dankzij de uitvinding van nieuwe woorden, waaronder “De Participatie wet”, weet men de grondwetten over slavernij te omzeilen.

Daarentegen worden Moslims steeds meer op handen gedragen door de Staat. In Duitsland is het zelfs zo dat gemeentelijke ambtenaren een zwak hebben voor vluchtelingen en ze daarom in alles voortrekken. Datzelfde beeld komt ook steeds meer in Nederland voor.

Jaren geleden voorspelde Alex Jones al dat Amerika, onder leiding van Obama, ermee begonnen is om van de Amerikanen slaven te maken. Sinds de presidentschap van Donald Trump is daarin een halt toegeroepen. Waar wij in Europa tegenwoordig mee te maken hebben is een moderne slavernij dat in een socialistische jasje is gekleed. Het lijkt onschuldig, maar in feite is het gewoon pure slavernij dat gehuld is in zoveel wetten die aan zijn genomen afgelopen jaren.

Zie ook:AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.