De vluchtelingen die niemand wil.

18005

IN ZUID-AFRIKA worden blanke boeren gedwongen om in sloppenwijken te wonen omdat het na-Nelson Mandela tijdperk niet zo’n “regenboog” is geworden zoals was beloofd.

Al meer dan tien jaar bestaan er wetten die bewust de boeren in een nadelige positie brengen bij het zoeken naar werk. 400.000 Blanke Zuid-Afrikanen leven nu in armoede, bijna een op de tien.

Blanke Zuid-Afrikanen die het geluk hebben werk te kunnen vinden, moeten zich zorgen maken over de verkrachtingen, mishandelingen en moord als ze op boerderijen werken.

De situatie is zo slecht geworden dat een presidentskandidaat “nooit een witte genocide onder deze heerschappij” moest beloven.

Deze specifieke kamp ligt in Munsieville, in de buurt van Johannesburg. Er zijn ongeveer nog 80 andere kampen in het land.

Ze willen weg, maar de meesten kunnen het zich niet veroorloven, en weinig landen zijn bereid om niet meer te nemen dan een handje vol. Jij zult niet horen over deze echte vluchtelingen op de TV omdat ze blank zijn.

De massamedia zal het lijden en de genocide op Blanke Zuid-Afrikanen niet documenteren omdat het niet past in hun verhaal.

Blanke mensen worden beschouwd als onderdrukkers die alle macht in handen hebben, en we zijn ook niet gemakkelijk omdat wij niet willen dat onze landen regenboognaties worden. . .

Onze eigen regeringen en heersende klassen proberen de “regenboog naties” tot stand te brengen door miljoenen niet-blanken te laten emigreren naar alle blanke landen op deze planeet.

Het is geen “diversiteit” als je een bepaalde mensenras wilt elimineren, het is gewoon genocide. Het is een genocide op een blank volk, omdat wij Blanken de enigen zijn die onze landen zullen verliezen.

BRON: National Vanguard

Veel leugens over het Boerenvolk in Europa.

Er gaan zoveel leugens rond over het Blanke Boerenvolk van Zuid Afrika. Als je in Europese scholen zou vragen over de Blanke bevolking in Zuid Afrika krijg je een hele lijst aan kritiek en veroordelingen over het Blanke volk.

Overal waar je komt hoor je telkens weer dat de Blanken de onderdrukkers zijn, maar niemand staat er bij stil dat wij een foutieve geschiedenis voorgeschoteld krijgen. Dit begint al op school. Maar ook op de TV, in kranten en op de radio word de nadruk extra gelegd dat blanken altijd slecht zijn geweest vroeger.

Vergeet niet dat de steden in Zuid Afrika door de blanken zijn opgebouwd, want een zwarte is niet in staat om iets te creëren, ze breken eerder iets af. Vergelijk de foto’s uit 1950 van de stad Pretoria maar eens met foto’s van deze tijd, dan ga je zien welk verschil er in die foto’s zijn. Sinds de afschaffing van de apartheid in 1994 is het niet alleen voor de blanke bevolking slechter op geworden, maar ook de steden liggen er bij als één grote puinhoop.

Maar dat niet alleen. Ook heel veel zwarten klagen erover dat zij sinds de afschaffing van de apartheid er op achteruit zijn gegaan en ook geen baan meer kunnen vinden. Zie de video hieronder(met ondertiteling):AMN

1 reactie op “De vluchtelingen die niemand wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.