DENK probeerde demonstratie Wilders te elimineren.

556

Het was gistermorgen alweer duidelijk wie als eerste aanwezig waren. Jawel, een klein groepje van DENK waren Zaterdagmorgen al aanwezig voordat de demonstratie van Wilders zou beginnen.

Op het moment toen Wilders de media zou toespreken probeerden enkele aanhangers van DENK Wilders en zijn beveiligers in te sluiten waarbij de komst van de PVV-leider vroegtijdig beëindigd moest worden wegens veiligheidsredenen.

Dit laat maar weer zien waartoe DENK tot in staat is. Wie ook weer van de partij was, was Roberson Report die beweerd een onafhankelijke, onpartijdige journalist te zijn. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Overal waar hij werd gespot was altijd aan de zijde van de aanhangers van DENK. Als hij gewoon eerlijk zou toegeven dat hij een partijdige journalist is dan zou het immers logisch zijn geweest dat hij alleen maar aan de kant staat van DENK aanhangers.

Het uiteindelijke doel van DENK aanhangers was om de demonstratie te elimineren. Dit laat zien dat DENK duidelijk niet staat voor de waarden en tradities van Nederland. Dankzij DENK aanhangers was Wilders genoodzaakt zijn bezoek in Rotterdam te staken en vervolgens in een gepantserde auto moest stappen voor zijn eigen veiligheid.

Het is nog maar de vraag of toekomstige demonstraties mogelijk zal zijn. De tijd zal het leren.AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.