Documenten over plan tegen burgelijke opstand en militaire wet in Baltimore.

348

Documenten die gepost waren naar 4chan lijken een Soros-gesteund plan te detailleren om burgerlijke onrust in het gebied van Baltimore aan te moedigen en onthuld een overeenstemming met de justitiële autoriteiten van Baltimore.

Interne documenten die lijken te behoren tot Friends of Democracy – de activistische groepering van George Soros’ zoon – beschrijft een versnelling van de burgerlijke onrust om de invoering van het nationale militaire wet te rechtvaardigen.

Volgens de documenten probeerde de groep de protesten over de dood van Freddie Gray te gebruiken als aanleiding voor grotere gewelddadige demonstraties in het gebied rond Baltimore.

Maak je geen zorgen over gewelddadige acties, we hebben zeker een beperkte bescherming van bevriende BWI beambten en LE om wat agressieve activiteiten toe te kunnen laten staan,” stond in een verklaring.

De vermelde datums in de documenten, zaterdag 18 april 2015 en 25 april, vielen samen met de rellen van Baltimore.

De organisatie wijst ook op een “ideaal post-action doel” dat voor “burgerlijke onrust zou kunnen zorgen dat vervolgens weer zou leiden tot de invoering van militaire wet-achtige richtlijnen voor BWI, waardoor een terugkoppeling ontstaat”. Met andere woorden, een domino-effect dat zich over het hele land zou verspreiden.

De in de documenten beschreven gebeurtenissen zijn door Antifa en andere door Soros gefinancierde organisaties in het hele land daadwerkelijk waargenomen.

In 2013 onthulde Judicial Watch bijvoorbeeld dat de Obama Justice Department betrapt werd op demonstraties in Florida na de dood van Trayvon Martin.

Een paginagrote advertentie in de New York Times afgelopen november, beveiligd door het George Soros-backed Refuse Fascisme, riep op tot een “revolutie” om het regime van Trump af te zetten.

Als de documenten echt zijn, zouden ze een verwoestende bewijs zijn kunnen van een collusie tussen extreem-linkse terroristische groeperingen en justitiële autoriteiten.

BRON: Infowars.com

 AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.