Geert Wilders: “Het ergste moet nog komen.”

859

“De islam is de kern van het probleem, niet alleen de radicalen”. “Vandaag staat het hele continent op de hitlijst”. Geert Wilders, leider van de Partij van de Vrijheid, de op één na grootste partij van Nederland, beweert dat Europa moet vechten voor zijn bestaan tegen de islamisering: “het ergste moet nog komen”.

Het kantoor van Geert Wilders in de Tweede Kamer in Den Haag ziet eruit als een bunker. Om hem te bereiken, moet men een aantal goed beveiligde deuren passeren die toegankelijk zijn met speciale geïdentificeerde elektronische sleutels. Bij de ingang zijn er 2 goed opgeleide bewapende agenten en hebben een vergunning om desgewenst zelfs in het parlement vuur te openen. Direct naast hen is een camera geïnstalleerd die alle bewegingen op de weg naar het kantoor registreert.

Wilders (53) is de meest bedreigde politicus in Nederland en waarschijnlijk in heel Europa. De islamitische terreur, die Europa doorkruist, maakt deel uit van zijn leven sinds hij vijftien jaar geleden voor het eerst zijn eigen partij oprichtte. Zijn niet-aflatende manier om zijn weerzin tegen de islamisering te uiten heeft hem tot vijand van velen maar ook tot vertegenwoordiger van een belangrijk en groeiend deel van de bevolking van Nederland gemaakt. De partij van de vrijheid werd na de verkiezingen in maart de tweede grootste partij in het parlement. De andere partijen zeiden vooraf al om nooit met hem te willen regeren. Zonder zijn partij hebben ze echter geen stabiele coalitie kunnen vormen. Na zes maanden onderhandelen zou er in de komende dagen een overeenkomst kunnen komen.

Wilders, die een hoofdrolspeler is geworden in de “patriottische revolutie” in Europa – naast Marine le Pen in Frankrijk, Heinz Christian Strache in Austrià “- erkende hoe de traditionele partijen de meest urgente zaken in zijn ogen hebben verwaarloosd, het voortbestaan van Europa bedreigen en vindt dat de tijd dringt en misschien te laat is op de dag dat hij minister-president wordt.

Manchester, Londen, Barcelona, Barcelona, paris – slechts een deel van de terreuraanslagen in de zomer. Is Europa in een oorlogstoestand?

Dat is het natuurlijk wel. Oorlog is al lang geleden, 1400 jaar geleden, uitgeroepen. In het verleden zijn we erin geslaagd om terug te vechten. Helaas hebben we de afgelopen jaren vele terreuraanslagen meegemaakt. De wortel van het probleem is de islamisering van het westen, er is geen mogelijkheid voor de islam om te integreren en het doel is altijd geweest om te domineren. Het enige doel is onze manier van leven en ons bestaan aan te vallen. De elite heeft dit getolereerd en nu zitten we niet alleen in een oorlog, maar worstelen we ook met overleven. Israël kent dit probleem heel goed. Ook vandaag de dag strijden we voor ons bestaan.

Ik sta al 15 jaar op de dodenlijst van al Qaida en andere terreurorganisaties, maar vandaag staan we allemaal op deze lijst en dat zien we dagelijks. Ik ben woedend over de politici die deze massale immigratie en de tsunami van asielzoekers mogelijk hebben gemaakt. Ik zeg niet dat elke migrant een terrorist is, maar ze hebben ideologieën die zich verzetten tegen vrijheid en democratie. Ze zijn nooit gevraagd zich aan te passen en vandaag zien we de resultaten: totale oorlog, niet alleen door mensen uit Syrië en Irak, maar ook door eigen terroristen.

Het ergste hebben we nog niet bereikt. In de komende decennia zal het probleem verder toenemen. In Afrika is er een demografische explosie. Volgens de VN is een derde van plan om naar Europa te verhuizen. Met onze open grenzen zijn we niet in staat om voor ons bestaan te vechten. We bevinden ons in een zeer moeilijke situatie en onze leiders zijn daar volledig verantwoordelijk voor.

Maakt de weigering om het verband tussen islam en terreur te erkennen deel uit van het probleem?

Ongetwijfeld. De leidende partijen van Europa zeggen nu: de islam is niet het probleem, maar de salafisten. Alsof we kunnen praten over 2 soorten islam. Hoe zit het met de salafi- en wahabistaten in het Midden-Oosten die mensen met ideologieën in Europa en Amerika financieren en indoctrineren? Saoedi-Arabië, de staat waarin Trump met zwaarden zwaaide, is een van de meest problematische staten samen met de rest van golf monarchieën.

Hoeveel tijd is er nog over?

Veel onderzoeken hebben de islamitische invloed op de samenleving aangetoond. Moslims hoeven geen meerderheid in een bepaalde staat te zijn om grote veranderingen op het gebied van vrijheid, geweld en de rechtsstaat teweeg te brengen. In werkelijkheid zijn we te laat. We moeten opnieuw stijgen en deze realiteit veranderen. We hebben geen keuze. Ons bestaan staat op het spel. De mensen in heel Europa realiseren zich wat de effecten van islamisering zijn. Mensen zijn bang om hun kinderen naar school of naar de grote steden te sturen. Als we niet vechten, zullen we aan het eind van de eeuw deel uitmaken van de Arabische wereld of van Afrika. In Groot-Brittannië zijn er al sharia-rechtbanken op het Europese grondgebied. Dit is geen verhaal, dit is echt, de situatie is verschrikkelijk.

BRON: Speisa.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.