Peilingen van President Trump laat een groei zien in Amerikaanse economie.

7848

Ondanks de kwaadwillige bedoelingen van de elitaire media om af te leiden van de historische successen van president Trump in het eerste jaar van zijn presidentschap, komen woord en resultaat alleen bij mensen aan die er toe doen, de kiezers. Dat blijkt ook uit de meest recente cijfers over de president.

De Rasmussen-peiling, een van de meest accurate peiling systeem voor de presidentsverkiezingen van 2016, laat zien dat Trump met een behoorlijk gezonde 45 procent is goedgekeurd, 53 procent keurt het af. Sterker nog, de president ging terug naar 40 procent tot 22 december.

De rebound kan ook worden gezien op de Real Clear Politics poll van de opiniepeilingen. Een paar weken geleden, zat Trump nog op een sombere 37 procent goedkeuringen, 58 procent keurde het gemiddelde af – en 21 punten stonden onder water.

Vanaf vandaag zat hij op een veel gezondere gemiddelde van 41 procent goedkeuringen, 56 procent keurde het af – en 15 punten staan onder water, wat een algemene verbetering van zes punten is.

Maar…

Als je de opiniepeilingen van vóór 14 december wegneemt, oude peilingen die niet de bloei van een goed economisch nieuws weerspiegelen of de passage van historische belastinghervormingen die tegen het einde van het jaar plaatsvonden, dan springt de goedkeuring van Trump gemiddeld naar 44 procent en zijn afkeuring daalt tot slechts 55 procent – een terugval van 10 punten sinds 16 december.

Terwijl onze elitaire media doorgaan met hun meedogenloze en ongekende aanvallen op Trump – obsessie over de intriges van het kasteel, de samenzweringstheorieën van de Russische collusie en chaosverhalen – zien de Amerikanen heel iets anders in de werkelijke resultaten die uit de betrouwbare regering voortkomen….

Een bloeiende economie, ISIS zo goed als vernietigd zonder dat een enkele voet op de grond hoefde te zetten, regelgevingen afgeschaft, energieproductie en exploratie bloeit, uitstekende cijfers in recordaantallen, een beurs die zocht naar hoogtepunten die een jaar geleden nog onmogelijk leek te zijn.  De algehele werkloosheid zit op een bijna-record-dieptepunt. En zoveel meer…

Trump levert niet alleen dingen op, zoals de onbetwistbare resultaten aantonen, hij zorgt er ook voor dat deze grote dingen op een efficiënte en bekwame manier worden gedaan.

En dat is uiteindelijk alles waar de kiezers om geven of om moeten geven.

Als Amerika weer groot is, dan tilt dat getij alle boten op en wordt de mediahysterie en propaganda niets meer dan een ruis zonder beeld.

Over het algemeen was Trump’s grootste prestatie in zijn eerste jaar dat hij zich niet liet afleiden door al die onzin verhalen over zogenoemde lekkages, Robert Mueller, en een elitaire media die weinig aandacht heeft getoond voor de waarheid (bijvoorbeeld het verhaal van vorige week: Trump wilde zo graag winnen dat hij daarom samen met de Russen werkte ). Het verhaal van deze week is: Trump wilde niet winnen!

BRON: Breitbart.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.