Pers lacht nadat verslaggever vraagt wanneer Trump sterft.

325

De pers van het Witte Huis moest enorm lachen nadat een verslaggever vroeg aan dokter Ronny Jackson of de president “een levensverwachting heeft” op basis van fysieke medische onderzoeksresultaten.

Betrokken verslaggever Jill Colvin stelde aan Dr. Jackson de bizarre vraag: “Heeft u een levensverwachting voor hem op basis van zijn medische dossier?”

De media moest enorm lachen onderling om de reactie.

Dr. Jackson schudde zijn hoofd “nee”.

De Media heeft het moeilijk gehad om Dr. Jackson’s medische diagnose van Trump te accepteren, namelijk dat hij in “uitstekende gezondheid” verkeert vanwege zijn “ongelooflijk goede genen” en onthouding van tabak en alcohol.

“De algehele gezondheid van de president is uitstekend,” zei Jackson. “Dat is niet wat ik zelf beweer … dat zijn concrete gegevens die het aantonen.”

Die opmerking voldeed niet aan de nep nieuwsjournalist van CNN, Jim Acosta, die suggereerde dat Jackson mogelijk medische informatie zou verbergen voor de pers.

“Een vraag,” zei Acosta tegen Jackson. “Is er niets dat deel uitmaakt van de gezondheidsdossier van de president of zijn algehele lichamelijke conditie of medicijnen die hij neemt dat je ons niet mag vertellen? Is er iets wat u van ons weerhoudt om privacyredenen “?

Jackson snoerde onmiddellijk zijn mond.

“Ik kan jou beloven dat er niets is dat ik je heb onthouden. Ik kan je vertellen dat ik de laatste vier of vijf onderzoeken heb gedaan,” antwoordde Jackson.

“Ik ben betrokken geweest bij waarschijnlijk de laatste zes of zeven onderzoeken en dit is in beide gevallen meer informatie dat voortgebracht is dan door andere beoordelingen tot op heden “.

BRON: Infowars.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.