Blanke genocide bijna op korte termijn in Zuid-Afrika.

645

Ik kwam een verhaal tegen over Zuid-Afrika dat zo vloog in het gezicht van alles wat ik dacht dat ik wist dat ik dieper moest graven omdat het verhaal zo meeslepend was. Ik heb een maand lang elk verhaal gelezen dat ik kon vinden en luisteren naar wat de regerende regering van het Afrikaans Nationaal Congres en zijn rivalen deden en zeiden.

Schokkend is de beste manier om het te beschrijven. Dingen als “Ik roep niet op tot het slachten van blanken, niet voor nu,” zei de leider van de Economic Freedom Fighters Party, Julius Malema, tegen een grote menigte die zich verzamelde. U kunt het zelf zien op YouTube.

Een van Julius’s stam beschreef wat dat betekende in zijn culturele spreekkamer “om in de startblokken te komen en wachten tot het pistool af gaat” en/of “Ik zal je niet tegenhouden als je het pistool trekt”. Malema is gefilmd en leidde de zangdienst van “Shoot the Boer, Kill the Farmer” voor zijn volgelingen. Een uitbarsting van wrede boerenmoorden gebeurde niet lang daarna.

Toen zag ik hoe de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma ook een enorme bijeenkomst leidde tijdens het zingen van “Schiet de boer”. Ik kon maar één conclusie trekken: in Zuid-Afrika vindt er een blanke genocide plaats, het is door de regering gesteund en het is een lang proces. Meer dan een kwart van de Afrikaner bevolking leeft nu in wanhoop, hutten zonder sanitair of elektriciteit. Concentratiekampen die geen bewakers of muren nodig hebben; het is een economische gevangenis waar je niet aan kunt ontsnappen. Dat is wat radicale bevestigende actie heeft gedaan.

Meer dan 70.000 Afrikaners zijn vermoord sinds Zuid-Afrika in 1994 de macht heeft overgedragen aan Nelson Mandela. Dat minimaliseert op geen enkele wijze de 300.000 of 400.000 zwarte mensen die zijn vermoord sinds het ontstaan van het Afrikaans Nationaal Congres.

De meeste mensen beschouwen genocide als een massavernietigingsgebeurtenis van een etnische doelgroep in korte tijd. Dat is slechts de tweede tot laatste fase voor de ontkenning en verdoezeling, volgens Dr. Gregory Stanton, van genocidewatch.com. Hij heeft zijn leven gewijd aan het waarschuwen van de wereld terwijl er nog tijd is. Stanton penton koppelt de Zuid-Afrikaanse situatie op bijna rode lijn voor een massamoord van de blanke bevolking. Breng de komende weken een paar weken door met het lezen van duizenden brutale boerenmoorden, verkrachtingen en martelingen gedurende uren of dagen, en probeer dan te ontkennen dat het echt gebeurt.

Aug. 3,2017, is gegeven als een deadline voor de blanken om uit hun boerderijen te vertrekken zonder compensatie. Degenen die geneigd zijn te vertrekken, zijn al weg. Malema beweerde in een filmpje dat hij “niet kan garanderen wat er zal gebeuren als de blanken het land niet zullen afstaan”. De man is net zo subtiel als een moker.

Hij verklaarde in het openbaar: “Zodra 80 procent van de landbouwgrond van de Afrikaanse boeren worden overgegeven aan de regering, zullen de aanvallen stoppen”. Dit is een onmiskenbare directe verband tussen een leider van een politieke partij en wrede en onuitsprekelijke gruweldaden over vreedzame boeren die er al 365 jaar zijn en het land voeden; het is nationale zelfmoord.

BRON: Vail DailyAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.