De Unie liegt tegen burgers – de EU ontneemt de natiestaten de macht in het asielbeleid.

605

Nogmaals, de EU toont eens te meer haar totalitaire aanpak en maakt er geen geheim van dat het chanteren van de soevereiniteit van de natiestaten allang is begonnen. Het recente besluit zet Brussel opnieuw vooruit op het nationale recht. Terwijl de toekomstige grote coalitie op de voorgrond een schandalige schaduwboksen rond de bovengrens vertoont, zijn in het EU-parlement met een nieuw ontwerp voor de hervorming van de Dublinverordening de dobbelstenen allang gevallen (aldus Youwatch)

Volgens de BD: “Alleen de EU is verantwoordelijk voor het vaststellen van immigratievoorschriften. GroKo heeft niets te melden over de “bovengrens”. In feite worden de nationale regeringen van de eurozone geacht hun macht te laten ontnemen. Met 390 stemmen voor, 175 tegen en 44 onthoudingen, worden de volgende wijzigingsvoorstellen aangenomen: Indien een asielzoeker verzoekt om in een lidstaat erkende bloedverwanten te hebben, is de betrokken lidstaat automatisch verantwoordelijk voor het asielverzoek. Bewijs is niet nodig. Aanvragers kunnen ook als groep van 30 personen naar een lidstaat worden overgebracht. Het is genoeg om elkaar tijdens de reis te leren kennen.

Duitsland als het beloofde land bij uitstek zal een onvoorstelbare omvang ervaren. Een openbaar debat over de aanpak van tactieken in Brussel achter gesloten deuren is nergens in de media. Dit zijn historische, onomkeerbare beslissingen. De Duitse Parlementsleden van de oude fracties kunnen niet op hun steun rekenen; zij hebben allemaal ingestemd met het verzoek van de Commissie van binnenlandse zaken. Degenen die de EU nu niet zien als de grootste bedreiging voor onze vrijheid en onze waarden kunnen niet langer worden geholpen”.

De “bovengrenzen” van de Seehofersche zijn weer geluid en rook. Deze wijdverbreide misleiding tegen de burgers, het wegkwijnen van de toekomst van dit land in Brussel door actieve deelname van de CSU, zou niet alleen kunnen betekenen dat de partij bij de komende staatsverkiezingen in Beieren een absolute meerderheid verliest. Het zou ook kunnen betekenen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor een dergelijk beleid voor de rechter worden gebracht. (SB)

BRON: Journalistenwatch.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.