Studenten dreigen om testikels te verwijderen als Trump de muur bouwt!

364

Zoals eerder gemeld, verklaarden 2 studenten aan de Universiteit in Californië dat ze publiekelijk hun penis zouden verwijderen’ als Trump de bestaande USA-Mexico grensmuur zou afdwingen. In een continuering van deze trend, hebben 4 studenten aan de Universiteit van Washington beloofd om stukken van hun reproductieve anatomie te verwijderen als Trump de muur bouwt.

Washington Sophomore Trent Griliphaen zei dat hij geïnspireerd was door de beweging aan de Universiteit van Californië, en dat hij “denkt dat Trump’s bouw van de muur slechts een verlengstuk van zijn penis is, en een uitdrukking van patriarchale verkrachtingscultuur. Echt, door de muur te bouwen verkrachten we het Mexicaanse volk, en ik ben niet langer bereid om de verkrachtingscultuur te schenden. Als ik mijn penis verwijder, doe ik een verklaring dat ik deze mentaliteit verwerp.

Griliphaen was blijkbaar de eerste student aan UW die deze beweging omarmde, en volgens hem heeft hij drie andere mannelijke studenten geïnspireerd om zich, in het openbaar, te emasculeren wanneer de bouw van de nieuwe grensmuur begint.

Ik hoorde over wat er in Californië gebeurde en ik wist dat dit soort bewegingen hier aan invloed kon winnen – we zijn een progressieve staat. Ik voel me schuldig, ik haal mijn penis weg, maar een van de andere jongens gaat zichzelf castreren, en hij overweegt zelfs een paar vingers te laten verwijderen” verklaarde Griliphaen.

BRON: The Great ArmyAMN

1 reactie op “Studenten dreigen om testikels te verwijderen als Trump de muur bouwt!

  1. Johan P

    Laat ze dat aub doen.
    Figuren die zover heen zijn doen er beter aan geen nakomelingen te verwekken, dus wat mij betreft een extra reden om snel te beginnen aan het bouwen van die muur.

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.