Wat je moet weten over de man die houdt van open grenzen, migratie en anarchie.

1561

Wie is George Soros?

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een Hongaars-Amerikaanse miljardair, haagfondsbeheerder, veroordeelde misdadiger en globalist met open grenzen. Hij is omschreven als “de enige destructieve linkse demagogie ter wereld”. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als’s werelds meest vooraanstaande’ kwaadaardige messiaanse narcist’.

Hij werd op 12 augustus 1930 in Boedapest geboren door rijke, goed opgeleide ouders Tivadar en Elizabeth Schwartz. Ergens in de jaren dertig, toen George en zijn oudere broer Paul nog jong waren, veranderden de Schwartzes hun familienaam in Soros om zich beter te assimileren in de Hongaarse gentile bevolking, aangezien het antisemitisme zich onophoudelijk verspreidde over het Europese continent.

George Soros was pas 13 jaar oud toen Adolf Eichmann, een van Hitlers beste luitenanten, in Hongarije aankwam om toezicht te houden op de logistieke inspanningen in verband met de massale deportatie van Hongaarse joden naar getto’s en vernietigingskampen in Oost-Europa.

De familie Soros slaagde er op dat moment in om officiële documenten te kopen waaruit bleek dat zij christenen waren. Daarnaast nam Tivadar Soros een nazi-ambtenaar om George toe te staan als zijn christelijke goden te poseren. Jonge George’s beschermer was een nazi, die tot taak had eigendommen van de Hongaarse joodse bevolking in beslag te nemen. Veertienjarige Soros begeleidde deze ambtenaar tijdens zijn inbeslagnemingsrondes.

Ook in 1944, in slechts tien maanden tijd, werd 70 procent van de Joden van Soros in Hongarije, bijna een half miljoen mensen, vernietigd. Om hem heen stierven en verdwijnen Hongaarse joden. Het is niet onredelijk om te concluderen dat hij op zijn minst enkele van deze mensen persoonlijk kende.

Tijdens een interview in 1998 met “60 notulen” vroeg Steve Kroft aan Soros of het moeilijk was geweest om aan deze activiteiten deel te nemen. Soros antwoordde onmiddellijk:”Nee, helemaal niet”. Kroft vervolgde zich en vroeg of hij ooit schuldgevoelens heeft ervaren omdat hij had deelgenomen aan de inbeslagname van bezittingen van zijn Joodse buren. Nogmaals, zonder aarzelen antwoordde Soros: “Nee, als ik niet degene was die het weg zou nemen, zou iemand anders het toch al hebben gedaan”.

Naar verluidt heeft George Soros zich ingespannen om dit interview te onderdrukken, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Eind 1944 en begin 1945 woedt de Slag om Boedapest, met Sovjet-troepen aan de ene kant, en Axis en Hongaarse troepen aan de andere kant, die zich bezighielden met verwoestende stadsoorlogen in de hele stad. Soros slaagde er op de een of andere manier in om de belegering te overleven, wat resulteerde in 38.000 burgerslachtoffers in de loop van ongeveer drie maanden.

Na de oorlog woonde Soros de prestigieuze London School of Economics bij – niet alleen een van de beste universiteiten in Groot-Brittannië, maar ook een van de hoogste academische instellingen ter wereld. Na zijn afstuderen met een BA en daarna een Ph. D. ging Soros naar Amerika, waar hij zijn roemruchte carrière als hedgefondsmanager zou beginnen.

BRON: Voice of EuropeAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.