Zuid Afrika: “Het verhaal die de mainstream media jou niet verteld.”

657


Katie Hopkin is naar Zuid-Afrika gereisd om een reeks brute aanvallen op blanke boeren op het platteland te onderzoeken.

Het AfriForum Research Institute (ANI) in Pretoria, Zuid-Afrika, meldde dat in het afgelopen kalenderjaar 74 Zuid-Afrikaanse boeren zijn vermoord en dat er ten minste 357 plaasmoorde hebben plaatsgevonden.

Verkrachtingen van vrouwen en jonge meisjes, bejaarden martelen en koel bloedige moorden zijn synoniem geworden met deze gruwelijke aanvallen op een gemeenschap die slecht toegerust is om zichzelf te verdedigen. Nog erger is dat deze tragedie tot nu toe grotendeels genegeerd werd door de Zuid-Afrikaanse regering, politie en de wereldwijde media.

Het is tijd om uit te zoeken wat er echt aan de hand is en te ontdekken waarom de blanke boeren – bijna drie decennia na de ondergang van de Apartheid – vijf keer zoveel kans lopen om vermoord te worden dan de gemiddelde Zuid-Afrikaan.

Hopkins zal met slachtoffers en zelfs de aanvallers zelf spreken in haar komende rapportages voor The Rebel. Het is een verhaal die we zeker niet hebben gehoord in de mainstream media. Maar wij zullen het nu wel horen.

Kijk in de video hierboven waarin Hopkins verklaart waarom ze deze enorme verantwoordelijkheid op zich heeft genomen en haar eigen persoonlijke veiligheid riskeert, om deze slachtoffers een stem te geven.

BRON: Hopkinsworld.com

Ik heb daarom besloten om al haar rapportages te vertalen zodat ook haar verhaal in Nederland gelezen kan worden. Het is van groot belang dat dit soort informatie verspreidt wordt.AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.