Media censuur van Hart van Nederland.

1024

Vandaag was ik als één van de sprekers aanwezig op de demonstratie van Pegida. De demonstratie was voorspoedig en vredig verlopen, althans van onze kant. Ook op Twitter liet de politie weten dat er geen van de mensen van Pegida werden gearresteerd.

Maar de mainstream media wilde er natuurlijk een andere draai aan geven. Hart van Nederland zei het volgende, onderaan het nieuwsbericht: “Verder, zo stelt de politie, is de demonstratie relatief rustig verlopen. Er raakte niemand gewond. De politie wil niet zeggen bij welke groepen de arrestanten horen.”

Dit laat zien dat de mainstream media er alles aan doet om zoveel mogelijk feiten verborgen te houden.

Amor Omnia Vincit vroeg op Twitter aan de SBS of zij deze onjuistheid willen herstellen. Tot nu toe is de onjuistheid nog steeds niet hersteld wat dus duidelijk laat zien dat er sprake is van opzettelijke censuur.

Later liet Edwin Wagenveld op Twitter weten dat het weer duidelijk om leugens ging. Edwin Wagenveld heeft nog met agenten gepraat en dezen lieten duidelijk weten dat er geen arrestaties zijn verricht onder Pegida demonstranten.AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.