Meuthen: Schulz geeft uiteindelijk toe dat Duitsland tegen 2025 zal zijn afgeschaft.

658

“Dank u voor uw openheid, mijnheer Schulz! De jarenlange waarschuwingen van de AfD zijn dus waar. De SPD-leider is de eerste om openlijk toe te geven waar de oude partijen al lang aan werken: De afschaffing van Duitsland.”

Nu kennen we dus ook het tijdschema voor het einde van de laatste Duitse staatssoevereiniteit. Het is om samen te komen tot een democratisch ongeoorloofde, door lobbyisten gecontroleerde bureaucratisch gedrocht dat de EU wordt genoemd. Dit is niet “meer Europa”, maar het is het einde van het liberale en democratische Europa zoals wij dat kennen.

Schulz wil degenen, die niet bereid zijn hun democratische natiestaat op het altaar van de EU op te offeren, eruit gooien. Op jullie knieën of jullie zijn mijn vijanden.”- zo ziet de grimmigheid eruit van de EU.

Europa is onze levensverzekering, zegt Schulz. In ieder geval is deze EU niet onze levensverzekering. Het vreet onze levensverzekeringen op, dankzij een nultarief verzekering. En als het op Schulz aankomt, vreet de EU niet alleen ons geld op, maar ook onze democratie en onze vrijheid.

Dat laten we niet toe. De AfD zal blijven vechten met alle beschikbare middelen tegen de afschaffing van Duitsland en de vrije en soevereine staten van Europa. Wij staan voor een vreedzaam Europa van het vaderland, met zinvolle samenwerking in supranationale kwesties, zoals de grondleggers van de Unie het hadden bedoeld, en niet voor een minderheidsloze superstaat van de veronderstelde elites.”

BRON: Politikstube.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.