Oproep: Vrouwendag 8 maart 2018.

658

Hier in Nederland is de vrouw gelijk aan de man wat bij of in de islam niet zo is. Daar is de vrouw een bezit, een slaaf, een sekspeeltje. Daar is ze een vrouw die niet gezien mag worden, een mooi mens bedekt onder een lap stof die er niet mag zijn. Een vrouw die zich niet mag en kan ontwikkelen in een zelfstandig en onafhankelijk persoon.

Elke vrouw in Nederland, en overal in de wereld, van welk ras dan ook, onafhankelijk welk geloof ze aanhangt heeft recht op een menswaardig bestaan. En vrouwen die worden gedwongen om in voorgeschreven kleding rond te lopen omdat de islammannen zich anders niet kunnen gedragen kennen het woord vrijheid of gelijkheid niet en dat moet snel veranderen.

Elke vrouw die wel weet wat het is die vrijheid en het kan ervaren en ervan geniet zou op moeten staan voor de vrouwen en jonge meisjes die mishandeld worden en geen vrouw mogen zijn en die die vrijheid niet kunnen ervaren. Te belachelijk voor woorden!!!

Elke vrouw die weet wat het is om al dan niet seksueel mishandeld te worden, vernederd en/of geslagen te worden, of de verhalen van mishandelde vriendinnen heeft begrepen zou net zoals onze grootmoeders voor ons hebben gedaan, moeten vechten voor het behoud van de gelijke rechten van de vrouw. Voor het behoud van de gelijkwaardigheid van man en vrouw in onze Nederlandse maatschappij die langzaam verdwijnt naarmate de islamisering doorzet. Het kan toch niet een normaal iets worden dat er bepaalde mannen vrouwen geen hand willen geven?

Vrouwen van Nederland, en in de hele wereld, kom op voor uw rechten als vrouw en die van andere vrouwen! Kom in verzet tegen elke organisatie, groep of politicus die de islam promoot en daarmee de gelijke rechten van de vrouw in gevaar brengt. We moeten weer als vrouwen samen de straat op om de islamisering te stoppen die de gelijke rechten van alle vrouwen in gevaar brengt.

Wij hebben het recht om vrouw te zijn en elke vrouw zou vrij moeten zijn in haar keuze wat betreft kleding, omgang, ontwikkeling make-up, en werk. Wij als vrouwen hebben rechten en die geven we niet zomaar op.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.