Sleeswijk-Holstein: Onderzoek ziet aanzienlijk meer criminaliteit door immigranten.

694

In Sleeswijk-Holstein is het aantal immigrantencriminelen de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit is het resultaat van een studie die Hans-Joachim Grote (CDU), minister van Binnenlandse Zaken van Sleeswijk-Holstein, samen met Thomas Bliesener van het Kriminologische Forschungsinstitut Niedersachsen (KFN) in Kiel op woensdag heeft gepresenteerd.

Altijd dezelfde rechtvaardigingen.

Volgens berichten in de media is het aantal verdachten tussen 2013 en 2016 meer dan verdubbeld tot 30.796 gevallen. Als je rekening houdt met overtredingen van buitenlands recht, dan zou dat nog steeds een stijging van 61 procent betekenen. In de verslagperiode waren de zogenaamde grove delicten zoals mishandeling toegenomen. Het aantal seksuele misdrijven en diefstal is duidelijk toegenomen.

Volgens WeltOnline wijst KFN-directeur Bliesener erop dat het percentage jonge mannen onder buitenlanders aanzienlijk hoger is dan onder de Duitse bevolking. Volgens de directeur van het instituut is het belangrijk om dit op te merken, want jonge mannen worden steeds meer en steeds misdadiger in alle tot nu toe bestudeerde culturen.

De onderzoekers citeren de ouderwetse en bedrieglijke argumenten opnieuw als rechtvaardiging voor het over het algemeen hogere misdaadcijfer – gepleegd door mensen die volledig worden getolereerd door degenen aan wie zij schade en lijden veroorzaken: Een “tendentieel lagere sociaal-economische status”,”lagere kansen op sociale participatie” en een “oververtegenwoordiging van buitenlanders in stedelijke gebieden” zijn de redenen waarom deze cultureel onbekende mensen in belangrijke mate misdaden plegen in vergelijking met de Duitse bevolking. Het instituut gelooft ook dat het waarschijnlijk is dat niet-Duitsers volgens de schuldverlichtingsspiraal vaker als verdachten worden gemeld en geregistreerd bij de politie dan binnenlandse verdachten.

“De beste preventie is integratie”.

Zoals was te verwachten, zal het KFN zich opnieuw richten op die maatregelen die in het verleden slechts één ding hebben aangetoond: Dat ze niet werken. De holle zinsnede “de beste preventie is integratie” wordt hier ook gebruikt door het Criminologisch Onderzoeksinstituut.

Volgens WO is het ook opmerkelijk: “Syriërs, Afghanen en met name Irakezen waren ondervertegenwoordigd in de misdaadstatistieken. Een van de redenen, statistisch gezien, is de hoge beschermingsgraad van deze landen, waardoor asielprocedures vaak positief zijn voor de burgers van deze landen – ze worden niet geregistreerd door de politie. Alleen personen met de verblijfsstatus “asielzoeker”, “toleratie”, “contingent / burgeroorlogsvluchteling” of “illegaal verblijf” worden geregistreerd als vermoedelijke immigranten.

BRON: Journalistenwatch.comAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.