Censuur en onderdrukking van meningsvrijheid op Facebook, de Stasi zou er een harde van krijgen

1171

Facebook, ooit een plek waar we allemaal normaal met elkaar konden communiceren, onze mening konden geven over de politiek, onze frustratie konden uitten over de EU alcoholisten, en hun suïcidale open grenzen beleid, etc. Het laatste jaar, vooral de laatste maanden, is dit ten strengste verboden!

Vooral als je kritiek hebt op het suïcidale open grenzen beleid en de islamisering dat het met zich meebrengt, is een blokkade of zelfs permanente ban snel door Facebook geregeld. Je mag de problemen waar onze samenleving mee te kampen heeft niet meer benoemen.

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

Tijdje terug geblokkeerd omdat ik het woord Marokkanen noemde. Dit bericht was een verwijzing naar Culemborg waar Marokkanen een stroomstoring aangrepen om te gaan plunderen, en de mainstream media de identiteit van de daders verzweeg.

Je mag Nederlanders bij de naam noemen, je mag Duitsers bij de naam noemen, je mag Fransen bij de naam noemen, vrijwel alle identiteiten uit westerse landen mag je bij de naam noemen. MAAR noem je mensen uit niet westerse landen die hier in het westen veel problemen veroorzaken, zoals Marokkanen, Algerijnen, Tunesiërs, Turken en Eritreeërs, ben je binnen no time geblokkeerd. Ik ben zelf ook een keer geblokkeerd omdat ik Noord Afrikanen zei.

Dit doen ze met opzet, ze weten dat deze mensen, vooral moslims, veel problemen veroorzaken in het westen. Om te voorkomen dat meer mensen deze problemen onder ogen zien, blokkeert Facebook snel kritiek op deze problemen. Bijvoorbeeld bij het woord Marokkaan, gaan er al alarmbellen rinkelen.

Facebook is in dienst van de elite, diezelfde elite die met het omvolkingsplan in Europa bezig zijn. De elite kan dus niet hebben als er berichten worden verspreid die het omvolkingsplan ondermijnen. Ondertussen geven ze links en hun moslimmeesters vrij spel op sociale media zoals Facebook, zij kunnen oproepen tot geweld, oproepen tot Jihad, racistische uitingen plaatsen tegenover het blanke volk, zelfs foto’s plaatsen met afgehakte hoofden van mensen en dieren, en dat zonder dat ze er voor geblokkeerd worden. Ze hebben vrij spel, terwijl als wij een klein dingetje zeggen, gelijk geblokkeerd worden. Ook opvallend is dat veel vrouwen geblokkeerd worden, omdat ze poseerden met een kort rokje, het lijkt wel of de sharia heerst op Facebook.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Je mag zelfs geen cartoons meer plaatsen, die de draak steken met de krankzinnige politieke correctheid. Ik raad aan het bovenstaande plaatje niet op Facebook te plaatsen, deze is ten strengste verboden op Facebook. Doe je dit wel, ben je gegarandeerd binnen 2 minuten geblokkeerd.

Vooral het laatste jaar, met name de laatste maanden neemt de censuur krankzinnige vormen aan. Alleen al dit jaar zijn er 15 accounts van mij uitgeschakeld, het laatste weekend nog 3, ook al mijn accounts die al in de blokkade zaten zijn zonder reden uitgeschakeld. Zo heeft vrijdag een van mijn accounts een blokkade van 30 dagen gekregen, alleen maar voor het delen van een link van deze website(zie afbeelding hieronder), dat zelfde account is zondag zomaar zonder reden, permanent verwijderd door Facebook.

Facebook is niets meer dan een politieke tool van de elite om andersdenkenden de mond te snoeren en de censuur zal steeds ergere vormen aannemen. Daarom roep ik op over te stappen naar VK, zelfs voor deze oproep ben ik een keer eerder veroordeeld tot 30 dagen Facebook blokkade. Je mag namelijk geen andere mensen aansporen over te stappen naar een andere sociale media, die veel beter omgaat met de privacy van zijn bezoekers, en vrijheid van meningsuiting wel tolereert. Ik ben zelf al sinds 2016 lid van VK en ben nog steeds geen enkele keer geblokkeerd.

AMN zit hier ook: https://vk.com/public135468692

Natuurlijk kunt u ons altijd op deze website blijven volgen. Deze website is een grote aanwinst. Hiermee zijn we namelijk geheel onafhankelijk van sociale media. Op Facebook is onze oudere pagina met bijna 30.000 volgers eind vorig jaar nog gecensureerd(pagina bestond sinds 2014), we zijn vervolgens opnieuw begonnen en nu ruim over de 1500 volgers, ondanks dat we veel worden tegengewerkt en onze berichten worden verwijderd, of niet door Facebook worden getoond(Shadowbanning).

Maar als we het realistisch bekijken duurt het niet lang meer voordat op Facebook onze pagina opnieuw wordt verwijderd. Ze hebben het een maand terug nog geprobeerd, onze pagina was een dag lang niet te zien maar na beroep aangetekend te hebben hebben we toch nog gelijk gekregen, iets wat ik niet verwacht had overigens.

Ieder geval gaan we onze mond niet laten snoeren door een stel linkse fascisten dat Facebook bestuurt. Als onze Facebookpagina opnieuw wordt verwijderd kappen we helemaal met Facebook. We gaan door op VK en met onze website. Met de tijd zullen we acties op gaan zetten, want alleen klagen achter een beeldschermpje moet een keer afgelopen zijn.

De straat opgaan is noodzakelijk als we onze mening willen laten horen, natuurlijk gaan de elite ons vast ook op straat proberen te censureren met hun links fascistische stormtroepen zoals Antifa, maar van die werkschuwe oproerkraaiers gaan we ons toch niks van aan trekken? Het is en blijft een stel linkse kneuzen die hun uitkering betaald krijgen door Soros. Zulke linkse kneuzen werken ook bij Facebook. Gewoon negeren dat tuig. Gebruiken zij geweld, hebben wij het recht ons te verdedigen.

Het moet een keer stoppen, we moeten wat doen. We laten ons land, cultuur, tradities, normen en waarden toch niet kapotmaken? Wat gaat u later tegen je kleinkinderen vertellen? ”We hebben ons land vrijwillig weggegeven aan de islam” OF vertelt u later trots ”We hebben voor ons land gevochten, en we hebben het bevrijd!”

Maak de juiste keuze, en doe straks mee met acties. Natuurlijk heb ik begrip voor de mensen die niet kunnen door ouderdom, ziekte of immobiliteit. Maar wie straks kan komen, gewoon KOMEN!

Samen staan we sterk, en samen kunnen we het!

We houden u op de hoogte!

Luca Sanna, oprichter AMNAMN

1 reactie op “Censuur en onderdrukking van meningsvrijheid op Facebook, de Stasi zou er een harde van krijgen

  1. Nico

    Komt niet alleen door het fascistisce algoritme van facebook, (want de meeste van die block schieten automatisch bij sleutelwoorden of multi posting in actie), maar ook doordat vooral linkse en muslim psychopaten de hele dag op facebook iedereen en alles die en dat ze niet aanstaan lopen te rapporteren. Iets wat die maatschappij kritische facebookers zelf dus niet of nauwelijks doen.
    Je kan het ook goed merken op Forum voor Democratie en PVV pagina’s zien waar vele PvdA’ers continu de hele boel lopen te trollen. Uitlokken tot het minst geringste scheldwoord en hoppa. Op report en weer 3 dagen aan je broek. Links werkt inmiddels op die manier. Infiltratie en uitlokken. Klassieke taktieken van een dictatuur in wording.

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.