Explosie van geweld op Zweedse kleuterscholen.

1099

Er is een epidemie van geweld op kleuterscholen in Zweden, meldt Göteborgs Posten (GP). Medewerkers van sommige kleuterscholen moeten zelfs kinderen opsluiten om te voorkomen dat kinderen andere kinderen schaden.

Kinderen op kleuterscholen in Göteborg worden constant blootgesteld aan geweld, er wordt geschopt en geslagen en sommige kinderen komen thuis met blauwe ogen, blauwe plekken en krassen.

Ouders hebben deze incidenten herhaaldelijk gemeld bij de politie en de schoolinspectie.

“Mijn zoon komt elke dag thuis met blauwe plekken, krassen en krijgt doodsbedreigingen. Hij wordt bekogeld met speelgoed, “zegt een ouder

Een andere ouder zegt: “kinderen slaan elkaar, zelfs met stoelen. Er is veel geweld en grove taal. Kinderen worden van achteren tegen het hoofd geschopt. ”

Maar het zijn niet alleen de kinderen die worden blootgesteld aan geweld en bedreigingen van andere kinderen, zelfs de medewerkers worden getroffen. Ouders getuigen van wat ze zagen toen ze naar de kleuterschool kwamen om hun kinderen te brengen of te halen.

Normale voorschoolse activiteiten kunnen op de kleuterschool niet worden uitgevoerd, alle tijd en moeite zijn vereist om het geweld en de bedreigingen te voorkomen en te stoppen.

Veel werknemers zijn nu vervangen en discipline is afgedwongen,  ondertussen denken kritische ouders dat ze onvoldoende ondersteuning krijgen.

De explosie van geweld is mede te danken aan het mislukte multiculti project.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/04/swedish-preschools-are-now-so-dangerous-that-some-children-have-to-be-locked-in/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.