IQ in Scandinavië omlaag door Massa-immigratie

1327

Een paar maanden geleden werd er door de Nieuw-Zeelandse onderzoeker James Flynn(een toonaangevende onderzoeker van IQ-metingen), een onderzoek uitgevoerd in Scandinavië op het IQ van de bevolking.

Het IQ in Scandinavië was decennialang in de lift, maar de trend is nu omgekeerd volgens een rapport gepubliceerd door journal Intelligence. Deze omkering is het gevolg van de massa-immigratie uit lage IQ landen.

Uit het onderzoek is gebleken dat in Scandinavië minder mensen hogere niveaus van wiskundig en taalkundig vermogen bereiken.

Dit duidt ongetwijfeld op een vermindering van mensen met een hoog cognitief vermogen,” zei Flynn.

Het IQ van de Noren groeide sinds 1950 tot een keerpunt rond 1995. toen de immigratie van buiten Europa dramatisch toenam.

in Noorwegen wordt sindsdien een jaarlijkse verlaging van IQ met gemiddeld 0,21 procent gemeten, wat overeenkomt met een afname van 6,5%. In 2017 bedroeg de migrantenpopulatie van Noorwegen in 2017 16,8%, waarvan de meeste niet-Europees zijn.

Massale ongecontroleerde immigratie uit het Midden-Oosten heeft een desastreus effect gehad op het onderwijs. De migranten hebben grote problemen met het leren van Europese talen, kunnen niet concurreren met de lokale bevolking op de arbeidsmarkt, de lonen verlagen en zijn een belasting voor de welvaartsstaten wiens vrijgevigheid hen aantrekt.

Mensen zijn verschillend, niet inferieur of superieur. Immigratie van deze verschillen is wat dergelijke schade in heel Europa veroorzaakt.

De weg vooruit is duidelijk: grenzen moeten worden afgedwongen, de welvaartsstaten moeten de autochtone bevolking op de eerste plaats zetten, en deze migranten moeten teruggaan en hun eigen landen opbouwen.

BRON: https://www.defendevropa.org/2018/population-replacement/iq-norway-denmark-decline/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.