Oorlogswapens gevonden in Stockholm. Een man aangehouden

710

De Zweedse politie heeft tijdens een inval in het zuiden van Stockholm oorlogswapens ontdekt. Onder meer automatische geweren, jachtgeweren, munitie en drugs.

De politie van Stockholm zei dat ze de wapens hadden gevonden in een garage in Skärholmen, een gebied ten zuiden van de Zweedse hoofdstad. In een persbericht zegt de politie dat ze de wapens in een geparkeerde auto hebben gevonden en een man heeft gearresteerd in verband met de inval.

In de auto werden onder andere zware militaire automatische wapens gevonden. We vonden ook explosieven, jachtgeweren, pistolen, munitie en verschillende kilo’s drugs van verschillende soorten.” Zei Jonas Lindberg, de politieofficier die verantwoordelijk was voor het onderzoek.

Het onderzoek is net begonnen, maar op dit moment wijst het bewijs op een bepaald crimineel netwerk. Ik kan je op dit moment niet meer vertellen, maar het is buitengewoon positief dat we in een klap zoveel wapens en drugs van de straat hebben gekregen. In de verkeerde handen hadden ze grote schade kunnen aanrichten, “voegde Lindberg eraan toe.

In 2017 waren er 129 schietpartijen alleen al in de provincie Stockholm. Ook in andere Zweedse gebieden neemt het aantal schietpartijen snel toe. Oorzaken zijn de opkomst van georganiseerde moslimbendes.

Naast schietpartijen is het aantal aanvallen met handgranaten of andere explosieven ook een groot probleem geworden in het hele land. Dinsdag ontmantelde de politie in Göteborg een bom in een woonwijk die werd ontdekt door bouwvakkers. 65 mensen werden daarbij geëvacueerd.

Bron: http://www.breitbart.com/london/2018/04/11/swedish-police-find-large-cache-war-weapons-stockholm/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.