Studie: 70% van de Europeanen ziet een snelle bevolkingsgroei van moslims als een ernstige bedreiging

691

Een grote meerderheid van de Europeanen maakt zich in toenemende mate zorgen over de snelle bevolkingsgroei van moslims, blijkt uit een onderzoek in februari van de Századvég Foundation.

Duizenden Europeanen uit 28 EU-landen werd gevraagd: “Hoe ernstig is de snelle bevolkingsgroei van moslims in Europa?”

Van de respondenten zei 40% dat ze de dreiging als ‘zeer ernstig’ zagen, terwijl nog eens 30% zei dat ze het als ‘enigszins serieus’ beschouwden.

De studie toont ook aan dat 78% van de respondenten illegale immigratie als een serieus probleem beschouwt, en 57% gelooft dat de toestroom van migranten de cultuur van hun land zal veranderen.

Respondenten zijn ervan overtuigd dat Europa migranten moet helpen en ondersteunen (81%), maar zij vinden dat dit in hun thuisland moet gebeuren.

Dit zou het juiste idee kunnen zijn, zoals Paul Collier, een professor aan de Universiteit van Oxford, onlangs heeft verklaard dat westerse landen meer dan honderd vluchtelingen in hun thuislanden kunnen helpen voor dezelfde kosten als het helpen van slechts één persoon in eigen land.

“We geven 135 dollar uit voor elke persoon die hier verschijnt, in vergelijking met één dollar voor elke persoon die we in hun eigen regio helpen. Degenen die thuisblijven zijn vaak veel zwakker dan degenen die over de middelen beschikken om naar Europa te reizen “, zei de professor vorig jaar op een conferentie van de Deense Sociaal-Democratische Partij in Kopenhagen.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/03/study-70-of-europeans-see-rapid-population-growth-of-muslims-as-a-serious-threat/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.