Illegale immigratie en islamisering, het mag wat kosten

1270

Bijna 90% van de ‘asielzoekers’ die sinds 2015 in Nederland zijn aangekomen is nog steeds werkloos. Verontrustende cijfers die vergelijkbaar zijn in heel Europa, met als extreemste het werkloosheidspercentage van 99,997% van de ‘vluchtelingen’ in Zweden(en nee, dat cijfer is geen vergissing).

Financieel econoom Bernd Raffelhüschen schat dat de kosten van deze zogenaamde ”vluchtelingen” op lange termijn in Duitsland alleen al op 878 miljard euro, wat heel goed zou kunnen oplopen tot € 1,5 biljoen, afhankelijk aan het aanpassingsvermogen. Aangezien bijna niemand zich aanpast zetten we in op meer dan 1,5 biljoen.

De kosten van dit omvolkingsproject zijn onbetaalbaar voor de autochtone inwoners van Europa, en gezien niet westerse allochtonen de criminaliteitscijfers over-vertegenwoordigen zal 1,5 biljoen nog niks zijn. Ze veroorzaken een hoop schade.

En vergeet niet dat maar slechts 2,5 tot 3% van de migranten die Europa binnenkomen zich kwalificeren als echte vluchtelingen. Onrust in Syrië verklaart niet de Eritrese en Tunesische en Marokkaanse moslim-migranten die Europa binnenstromen. Natuurlijk zorgde de instabiliteit in Libië voor een belangrijke route naar Europa, maar deze mensen hadden het continent al op een aantal andere manieren eerder betreden. Turkije steunt al een tijdlang een jihad vooral in West-Europa. Veel Turken zijn hier met een doel, en dat is: de boel over te nemen. De vruchten werpen zich af, ze zitten hier in Nederland al zelfs in de politiek.

De EU, elite en hun linkse marionetten hebben de deuren voor de islam wagenwijd opengezet. Iedereen die islam-kritiek heeft wordt gedemoniseerd of opgesloten. Toch blijven wij het zeggen: Europa wordt aangevallen door de islam en de EU, elite en hun marionetten zijn hier voor verantwoordelijk!

Zie hier de kosten van illegale immigratie: https://www.hoover.org/research/civic-cost-illegal-immigrationAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.