Sleepwet er door gedrukt zonder beloofde wijzigingen

2198

Vanaf vandaag is het mogelijk dat inlichtingsdiensten op grote schaal af mogen luisteren en hacken. De sleepwet is zonder de beloofde wijzigingen van de coalitiepartijen VVD, CDA, D666 en Christenunie van kracht gegaan, opnieuw zijn er beloften gebroken en opnieuw is er niet naar het volk geluisterd.

De coalitie beweerd dat er op een later moment wel wijzigingen aan de wet worden doorgevoerd, maar wie gelooft hen nou nog? Het punt is dat hier opnieuw niet naar het volk geluisterd is. Het maakt totaal niets meer uit als je op een vreedzame manier probeert in verzet te komen zolang dit tuig aan de macht is.

En dan hoor je mensen zeggen van ”de mensen hebben hier voor gekozen”, ik geloof daar niet in. Er is inmiddels zo veel info naar buiten gekomen dat het inmiddels wel overduidelijk is dat EU hofnar Rutte en zijn maatjes de verkiezingen belazerd hebben.

Wanneer gaan we eens een keer massaal naar het binnenhof en vegen de boel schoon?

AMNAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.