Aquarius gelukszoekers in Spanje gooien kleding weg die was gedoneerd door het rode kruis

5031

Op 24 juni hadden verschillende Facebook-gebruikers kritiek op het feit dat veel gelukszoekers van de Aquarius mensensmokkelboot hun kleding en handdoeken hadden weggegooid, die aan hun waren gedoneerd door het rode kruis

De kleding werd gevonden in afvalcontainers in Cheste’s Educational Complex, waar veel van de migranten zijn ondergebracht totdat ze hun asielaanvragen hebben afgerond.

Dit ondanks het feit dat de allereerste nacht in Spanje, sommige gelukszoekers werden gespot in een restaurant in Cheste die drankjes betaalden met rekeningen van over de € 100.

Zelfs de jongere gelukszoekers, die waren gehuisvest in een studentenresidentie in Alicante zoals we eerder meldden, werden gespot om uit te gaan om te feesten op hun eerste nacht, ondanks liberale Spaanse commentatoren die beweerden dat ze in shock en getraumatiseerd waren vanwege de oversteek van Libië.

Zoals te zien is op de foto, stromen de containers over met afgewezen kleding, handdoeken en dekens die door het Rode Kruis worden gedistribueerd, sommige zorgpakketten zijn zelfs intact en hun inhoud wordt weergegeven als “1 trainingspak, 1 t-shirt, 1 paar sokken, 1 ondergoed “.

De omwonenden zijn verbolgen over het absolute gebrek aan dankbaarheid dat deze zogenaamd “gestreste” immigranten laten zien met de vrijgevigheid van het Rode Kruis.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/aquarius-migrants-in-spain-throw-away-towels-and-clothes-donated-by-the-red-crossAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.