Franse burgemeester waarschuwt: het migratiebeleid van onze regering brengt de veiligheid van onze landgenoten in gevaar

1662

Na de brutale verkrachting van een 67-jarige vrouw in zijn gemeente, sprak een Franse burgemeester zich uit tegen het migratiebeleid van zijn regering.

In zijn verklaring heeft de burgemeester opzettelijk de nationaliteit van de dader bekendgemaakt om de gevolgen van de open grenzen van Frankrijk te laten zien.

“Ik veroordeel het massale en ongecontroleerde immigratiebeleid van onze regering dat de veiligheid en de leefomgeving van onze landgenoten in gevaar brengt. Want ja, het moet gezegd worden: de verkrachter is een clandestiene Tunesiër, ” zei David Rachline, de burgemeester van Frejus.

Zoals we eerder hebben gemeld, werd de vrouw gewelddadig verkracht tijdens het wandelen met haar hond in het park van Saint-Aygulf en de politie arriveerde net op tijd om haar leven te redden.

Burgemeester Rachline beschreef de migrant als “iemand die niet voor oorlog wegloopt, maar die anderzijds geweld naar ons land, naar onze steden brengt”.

“Ik hoop met heel mijn hart dat het Franse rechtssysteem en onze openbare autoriteiten onhandelbaar en streng zullen zijn, dat zij deze gek zullen veroordelen en hem terug naar Tunesië zullen sturen”, voegde hij eraan toe.

BRONNEN: https://voiceofeurope.com/2018/06/french-mayor-warns-our-governments-migration-policy-endangers-the-security-of-our-compatriots/ 

EN: https://www.rassemblementnational.fr/communiques/tentative-de-viol-au-parc-areca-a-frejus-par-un-clandestin-tunisien/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.