Italië gaat de goede kant op, 80% ondersteunt Salvini’s krachtige anti-illegale immigratiemaatregelen

1386

Een overgrote meerderheid van de Italianen is het met Salvini eens en is het oneens met de globalistische machten in de EU die agressief hun meningsverschillen uiten over het vooruitzicht van migrantenbestendige Italiaanse grenzen, meldt Affaritaliani.

Uit de peiling blijkt dat 80% van de Italianen staat voor de krachtige acties van hun nieuwe minister van Binnenlandse Zaken tegen illegale immigratie.

De gegevens van de peiling, uitgevoerd door Alessandro Amadori, zijn heel duidelijk:

30% van de Italianen wil dat alle migranten worden afgewezen.
50% wil graag enkele migranten accepteren, maar alleen na zeer nauwkeurige en voorzichtige controles.
Slechts 20% van de Italianen wil alle migranten verwelkomen.

Alessandro concludeerde: “Een grote meerderheid van de burgers, ongeveer 80%, ondersteunt de functies van de uitvoerende macht, en met name de minister van Binnenlandse Zaken.”

Tijdens zijn verkiezingscampagne eerder dit jaar zei Salvini dat het belangrijk is om (illegale) immigratie te beheersen:

Het enige tegengif tegen racisme is het controleren, reguleren en beperken van immigratie. Er zijn miljoenen Italianen in economische moeilijkheden. Italianen zijn niet racistisch, maar onbeheerste immigratie brengt veel minder positieve reacties met zich mee. Dat willen we voorkomen.

BRONNEN: https://voiceofeurope.com/2018/06/italy-turns-right-80-support-salvinis-powerful-anti-illegal-immigration-measures-poll-shows/

EN: http://www.affaritaliani.it/politica/migranti-l-80-degli-italiani-appoggia-la-linea-di-salvini-e-del-governo-545400.htmlAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.