Terwijl Tommy Robinson gevangen zit, loopt 90% van de terugkerende jihadisten in het Verenigd Koninkrijk vrij rond

597

Terwijl Tommy Robinson in de gevangenis zit omdat hij berichtte over de moslim verkrachtingbendes die zijn regering hoopte te verbergen voor het publiek, zijn slechts 40 van de 400 jihadistische strijders, die teruggekeerd waren naar het Verenigd Koninkrijk, met succes vervolgd. Er lopen dus minstens 360 tikkende tijdbommen vrij rond.

Ben Wallace, minister van de veiligheid openbaarde de cijfers, die zeggen dat er blijkbaar niet genoeg bewijs is om de meeste jihadisten die naar het Verenigd Koninkrijk terugkeren, te veroordelen.

Labour-parlementslid John Woodcock, die aandrong op de onthulling van de cijfers, verklaarde:

‘Het is geen wonder dat de regering probeerde geheim te houden dat het slechts één op de tien van de Britse jihadisten die uit Syrië terugkwamen, kon vervolgen. Het is een belediging voor ons land dat het zo moeilijk is om toelaatbaar bewijs bijeen te brengen terwijl je het makkelijk kan natrekken.’

De regering had deze gevaarlijke jihadisten die naar het buitenland hebben gereisd om voor hun islamistische zaak te vechten nooit terug naar Groot-Brittannië mogen laten gaan, terwijl ze een vrijheidsstrijder, zoals Tommy Robinson, verboden hadden hierover te kunnen berichten.

‘Neem contact op met je lokale parlementsleden en eis dat ze stoppen met het toestaan van deze jihadististen terug naar Groot-Brittannië. Vraag ook of ze Tommy Robinson bevrijden.’

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/while-tommy-robinson-is-jailed-90-of-returning-jihadis-walk-free/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.