Video van het meest schandelijke moment ooit in het Duitse parlement gaat viraal

5594

Een video van linkse leden van het Duitse parlement die op een respectloze wijze een moment van stilte saboteren voor een meisje vermoord door een migrant, is viraal gegaan. Het is 30.000 keer bekeken in de afgelopen 24 uur.

De video toont het moment dat de AfD-fractie van Duitsland het meisje probeert te eren door een moment van stilte te beginnen. (Lees verder onder de video)

Tijdens het eervolle moment onderbreekt de linkse vice-president van het parlement, Claudia Roth, het moment en ontvangt zelfs applaus van linkse fracties voor haar walgelijke actie.

Het moment kan worden gezien als het meest schandelijke moment in het Duitse parlement. Het opzettelijk verstoren van een moment van stilte voor een slachtoffer is zeker geen normaal verschijnsel in de Duitse politiek.

Het wordt zelfs nog schandelijker wanneer de vrouwen die het moment verstoren, Claudia Roth, zelf een moment van stilte hielden met het Duitse parlement voor vluchtelingen die in 2015 omkwamen op de Middellandse Zee. BRON: https://www.youtube.com/watch?v=VG7aGxRLNtY

Het te eren meisje was de 14-jarige Susanna Maria Feldmann, die in de buurt van treinrails in Wiesbaden verkracht en vermoord werd gevonden. Een Iraakse migrant heeft onlangs toegegeven dat hij haar heeft vermoord.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/video-of-most-shameful-moment-ever-in-german-parliament-goes-viral/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.