Duitsland: migranten dragen een recordbedrag van 17,7 miljard euro over naar hun land van herkomst

9661

Illegale immigratie is een winstmodel… jawel, voor de illegale migranten en voor de landen van herkomst.
In het jaar 2016 verstuurden migranten miljarden euro’s naar hun familie in hun thuisland, meldt de Duitse krant Die Welt.

Meer dan 20 miljard dollar (17,7 miljard euro) vloeide in 2016 van Duitsland terug naar de landen van herkomst, wat zes miljard meer is dan in 2007.

Terwijl de Duitse regering het als een soort ontwikkelingshulp beschouwt, is de Alternative for Germany (AfD) -partij, die om het onderzoek heeft gevraagd, sceptisch.

Volgens de partij moeten ontvangers van overheidsuitkeringen verbannen worden om geld door te geven aan hun thuisland. “Het kan niet zo zijn dat ontwikkelingshulp van het Duitse sociale stelsel wordt gefinancierd”, zegt woordvoerder Markus Frohnmaier van AfD.

Maar de Duitse regering beschouwt de overmakingen als “ontwikkelingsbevorderend”, omdat het geld direct op de plaats aankomt waar het nodig is, schrijft Die Welt.

BRON: https://www.welt.de/politik/deutschland/article178507882/Geldtransfers-Migranten-ueberweisen-Milliarden-nach-Hause.htmlAMN

2 reacties op “Duitsland: migranten dragen een recordbedrag van 17,7 miljard euro over naar hun land van herkomst

 1. H.eijbrink

  Vang een heleboel haaien geef ze weken niet te eten jaag al dat tuig dezer in in en laat de haaien los probleem opgelost

  Reageer
  1. Buyens

   In Nederland is een Marokkaans gezin die in Marokko twee huizen hebben en per kind op een spaarrekening 25.000 euro hebben staan ik kan niet sparen voor mijn kids nee het gaat allemaal naar daar grrrr

   Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.