Grieken protesteren nadat gelukszoekers zes jonge jongens op het eiland Chios seksueel hebben aangevallen

6807

Op 20 juni voetbalde een groep kinderen in een veld naast het vluchtelingenkamp van Chalkios toen plotseling een groep migranten verscheen en het spel stopte.

Sommige van de migranten begonnen de jongens aan te raken die zich verzetten en om hulp schreeuwden. Hun geschreeuw werd gehoord door bewoners in nabijgelegen huizen.

Buren renden naar buiten om de jongens te beschermen. Het uiterlijk van de bewoners en de ‘sterke weerstand’ van de kinderen zorgden ervoor dat de migranten door de nabijgelegen velden naar het kamp vluchtten. Bewoners zelf zijn verboden om dit kamp te benaderen.

De lokale bevolking belde de politie en enkele van de migranten werden enkele uren later naar het politiebureau van Chios gebracht. De kinderen herkende hen als de daders en de officier van justitie beval een onderzoek naar de zaak.

Gisteren begonnen alle inwoners van het dorp Chalkios, evenals anderen van over het hele eiland Chios, een protest om hun woede en teleurstelling over de migranten te uitten.

(Tekst gaat verder onder video)

Ook de inwoners van Moria, op het eiland Lesbos, zien migranten veel overlast veroorzaken. Vrouwen en kinderen zijn bang om hun huizen te verlaten vanwege het agressieve gedrag van de migranten dat nu heeft geleid tot een poging om jonge kinderen te verkrachten.

De inwoners van Chalkios verklaren dat ze niemand hun kinderen mogen laten aanraken, en als zoiets opnieuw gebeurt, nemen ze het recht in eigen handen.

Het migratieprobleem is letterlijk een tikkende tijdbom veroorzaakt door extreem linkse pro-immigratie leiders. De overheid voelt de druk van de woeste bewoners stijgen met de dag.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/greeks-start-protesting-after-migrants-sexually-assault-six-young-boys-on-the-island-of-chios/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.