Studie: 83% van de verkrachtingen in Denemarken worden gepleegd door migranten of hun nakomelingen

1288

Een recente studie, door BT, onthult dat 10 van de 12 verkrachtingen gepleegd in Denemarken door migranten of hun nakomelingen zijn. De beoordeling was gebaseerd op veroordelingsrapporten tussen januari 2016 en mei 2017 en de cijfers zijn toegenomen.

De daders waren afkomstig uit Macedonië, Somalië, Bulgarije, Irak en Eritrea. Het is algemeen bekend dat Afrika meer seksueel geweld heeft dan andere delen van de wereld. Dit waren ook verkrachtingen waarbij het slachtoffer de aanvaller niet kende, wat in Europa zeldzamer was.

Inger Støjberg, de minister voor integratie en immigratie, zei:

“Het is helemaal vreselijk. En dat zegt iets verkeerd over sommige van de immigrantengemeenschappen in Denemarken. Het is iets dat we door de jaren heen hebben gezien dat de criminaliteitscijfers in immigrantenkringen veel hoger zijn dan onder de oorspronkelijke Denen. En wanneer ik deze zeer ruwe verkrachtingen zie – inclusief geweld tegen agressie – is dit een duidelijk teken dat je nog niet geïntegreerd bent. ”

Dit geeft meer bewijs voor de theorie dat immigranten de derde wereld niet achter zich laten. De schokkende statistiek uit Denemarken onthult de minachting die ze voelen voor de maatschappij die hen heeft toegelaten. Hoewel sommigen illegale immigranten waren en een aantal verkrachtingen plegen voordat ze werden gepakt.

Sommigen proberen excuses te maken voor de redenen achter de verkrachtingen, maar in 2017 was het aantal verkrachtingen toegenomen met 196%. Dit is omdat de liberale partij het overnam in Denemarken en meer migranten toestond op basis van officiële statistieken.

BRON: https://www.bt.dk/voldtaget/unik-optaelling-10-ud-af-12-overfaldsvoldtaegter-begaas-af-indvandrere-ellerAMN

2 reacties op “Studie: 83% van de verkrachtingen in Denemarken worden gepleegd door migranten of hun nakomelingen

  1. AMNAMN Post author

   NieuwsFrequent is uit de lucht vanwege problemen met data hoorde ik. Dit is niet het nieuwe NieuwsFrequent. Sjouke heeft wel de siteopbouw gedaan van deze website.

   Groeten Luca

   Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.