Verzet: duizenden Duitsers protesteren tegen Merkel en migratie in Cottbus

3050

Na verschillende migrantgerelateerde misdaden, waaronder verkrachtingen en moorden gingen de mensen van Cottbus zondag de straat op om te protesteren tegen het migratiebeleid van Merkel.

De mars werd georganiseerd door Zukunft Heimat, een Duitse gemeenschapsorganisatie, en vond plaats door heel Cottbus, met demonstranten die riepen: “Merkel moet weg”, “Wij zijn het volk” en “Deporteren!”.

(Tekst gaat verder onder Tweet)

Volgens Zukunft Heimat protesteerden duizenden burgers tegen het open grensbeleid van Merkel. “We zijn al met velen, ons aantal groeit en we zullen blijven protesteren totdat het open grenzen beleid stopt”.

De herhalende protesten in Cottbus zijn een symbool geworden van nationaal verzet tegen Merkel en haar vernietiging van Duitsland, zo meldt Zukunft Heimat op hun Facebook-pagina.

“Het is goed om hier weer op straat te zijn,” zei een deelnemer, “anders zou je gek kunnen worden in dit ‘gemerkeliseerde’ land.”

Duitse media zeggen dat het protest in Cottbus meer dan 3000 mensen heeft aangetrokken, en velen voorspellen dat ze niet zullen ophouden tot de regering van Merkel ten einde is.

BRONNEN: https://zukunft-heimat.org/

EN: https://philosophia-perennis.com/2018/07/01/wir-sind-das-volk-mehr-als-3000-buerger-demonstrieren-in-cottbus-fuer-eine-neue-wende/

EN: https://voiceofeurope.com/2018/07/resistance-thousands-of-germans-protest-against-merkel-and-migration-in-cottbus/AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.