‘Vluchtelingen’ gaan op vakantie naar hun ‘gevaarlijke thuislanden’, meestal gefinancierd met het geld van de belastingbetaler

84701

Reeds in de eerste zes maanden van het jaar werden 115 ‘vluchtelingen’ door de Belgische autoriteiten betrapt, op reis naar hun land van herkomst, en lopen nu het risico hun Belgische verblijfsvergunning te verliezen, meldt de krant HLN.

Het aantal ‘vluchtelingen’ dat vakantie neemt in hun ‘gevaarlijke thuislanden’ neemt toe. In vergelijking met 2016 is het aantal gevallen verdubbeld naar 134 in 2017.

Migranten, geregistreerd als vluchteling, krijgen een verblijfsvergunning omdat ze in hun thuisland ‘in gevaar’ zijn. Mensen die terugkeren, kunnen volgens HLN die verblijfsvergunning verliezen.

Als de cijfers voor dit jaar worden geëxtrapoleerd, zou het totale aantal 250 kunnen bedragen, wat betekent dat het aantal gevallen bijna is verdubbeld in vergelijking met 134 van vorig jaar.

Het vakantiefenomeen is niet nieuw. In Nederland werden tientallen gevallen geregistreerd en ook in Zwitserland en Zweden werd dit gezien.

Aangezien een grote meerderheid van migranten werkloos is, worden de reizen meestal gefinancierd met geld van de belastingbetaler. In België zal 66 procent van de ‘vluchtelingen’ tegen 2020 geen baan hebben.

Voor andere landen zijn de cijfers nog slechter. Bijna 90 procent van de vluchtelingen in Nederland is werkloos en vergelijkbare cijfers zijn in Zwitserland ook te zien.

 

BRON: https://www.hln.be/nieuws/binnenland/al-115-vluchtelingen-betrapt-bij-reis-naar-gevaarlijk-thuisland~a4cea2b8/AMN

6 reacties op “‘Vluchtelingen’ gaan op vakantie naar hun ‘gevaarlijke thuislanden’, meestal gefinancierd met het geld van de belastingbetaler

 1. Dirk Stam

  Italie doet dat zeer goed,want het kost veel geld en de z.g.n. vluchtelingen gaan op vacantie naar hun ontvluchte land.
  Dus dit zijn lang niet allemaal vluchtelingen slechts 3 % de rest dat zijn gewoon klaplopers.
  Laat die dus buiten Europa blijven.
  Nederland ga Italie volgen dat kan in de toekomst een burger oorlog voorkomen

  Reageer
 2. kanters

  Hieraan kan men zien dat , de zogenaamde vluchteling , totaal geen respect op kan brengen , voor de landen en de mensen die hun een veilige plek bieden , hierdoor word bevestigt dat het gewoon gelukzoekers zijn en GEEN vluchtelingen ,dus niet meer terug laten keren

  Reageer
 3. rosse

  Alle Belgen stoppen met belastingen betalen , vluchtelingen die niet in gevaar zijn terug sturen naar het land van herkomst de verkiezingen komen eraan , ik weet voor wie ik ga stemmen ,

  Reageer
 4. Walt

  Gedver!
  Geloven die ECHT dat die ginder een terraske gaan doen of een petanqske in de straat waar alke bijeengedreven mannen onthoofd zijn?
  Noiit durven voorstellen dat sommigen hun kindjes gaan opgraven om ze te begraven ?
  Familie zoeken of gedode en overhaast begraven personen een echte begraafplek geven.
  ??
  Ellendige nieuwsgaring doet uitschijnen dat die ginder een pretparkske gaan meepikken.
  Walgelijk !! Dat dit ook nog gedeeld wordt..

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.