De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini wil een pro-Italiaans gezinsbeleid voeren

1236

Matteo Salvini, leider van Lega en minister van Binnenlandse Zaken, heeft aangekondigd dat zijn partij een pro-gezinsbeleid zal invoeren, inclusief kinderopvang en prenatale prikkels. Dit nieuwe programma zal grotendeels worden gefinancierd door een belasting op geld dat door migranten in Italië naar het buitenland wordt verzonden.

Omdat veel Europese landen lijden onder een vergrijzende bevolking, heeft Matteo Salvini duidelijk gemaakt dat hij van plan is dit probleem op te lossen door Italiaanse paren aan te moedigen meer kinderen te krijgen.

Salvini zei onlangs in een interview: “We hebben een ministerie van het gezin opgericht om te werken aan vruchtbaarheid en voortplanting, en een fiscaal systeem dat rekening houdt met grote gezinnen. Aan het einde van dit mandaat zal de overheid meer worden gemeten aan het aantal pasgeborenen dan aan de overheidsschuld. “

Salvini heeft duidelijk gemaakt dat de toekomst en de gezondheid van Italië gebaseerd moeten zijn op zijn vruchtbaarheidsniveaus in plaats van op het bbp.

Het nieuwe pro-gezinsbeleid van Lega, vergelijkbaar met een vergelijkbaar beleid in Hongarije, zal contant betalen aan Italiaanse gezinnen met kinderen onder de drie jaar, gratis kinderopvang aanbieden en belastingaftrek aanbieden.

BRON: http://www.ilgiornale.it/news/politica/lega-tassa-immigrati-aiutare-famiglie-italiane-1562517.htmlAMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.