Pools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

4237

Het Poolse parlementslid Dominik Tarczyński, tevens vicevoorzitter van de Europese conservatieven in de Raad van Europa, werd geïnterviewd door TRT World, een Turks internationaal nieuwskanaal.

In een verhitte uitwisseling over ‘The Newsmakers’ van TRT, vraagt ​het Pools parlementslid waarom naburige landen, enkele van de rijkste landen ter wereld, deze meerderheid van moslimmigranten niet opnemen en waarom het een ‘Europees probleem’ wordt genoemd.

‘Waar is Saoedi-Arabië, een van de rijkste landen ter wereld, waar is Qatar? De meeste vluchtelingen zijn moslims die buren zijn van dit land, dus waarom noem je dit een Europees probleem? ‘

Hij vervolgt verder: “De Europese Unie is niet verantwoordelijk voor de waanzin van Angela Merkel en haar zoektocht naar goedkope arbeidskrachten.”

Zijn rake opmerkingen werden slecht ontvangen door de liberale presentator met beweringen dat wij verantwoordelijk zijn voor de arme economie van deze landen vanwege ‘postkoloniale repressie’.

BRON:

 AMN

1 reactie op “Pools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.