OPROEP: Blokkeer de kinderfeesthaters.

653

Ook dit jaar wil een klein groepje cultuurfascisten ons kinderfeest verstoren met demonstraties. In zeker 15 steden zijn acties aangekondigd door de KOZP terwijl ze de mankracht niet hebben om in alle steden te demonstreren, dit zijn overduidelijk afleidingen zodat men niet weet welke stad ze daadwerkelijk op zullen komen dagen.

We hebben geprobeerd de opstappunt van hun bussen te achterhalen, dit is helaas niet gelukt. In één van de genoemde steden zullen ze morgen daadwerkelijk op komen dagen:

• Amstelveen: aangemeld
• Apeldoorn: aangemeld
• Den Haag: aangemeld
• Den Helder: aangemeld
• Dokkum: aangemeld
• Dordrecht: aangemeld
• Eindhoven: aangemeld
• Gouda: aangemeld
• Groningen: aangemeld
• Hoorn: aangemeld
• Leeuwarden: aangemeld
• Maassluis: aangemeld
• Rotterdam: aangemeld
• Tilburg: nog niet aangemeld
• Weesp: aangemeld
• Zwolle: aangemeld
• Zaanstad: aangemeld

De overheid staat toe dat een klein groepje cultuurfascisten ons sinterklaasfeest mag verzieken, zo hebben ze bij meerdere gemeenten plekken toegewezen gekregen naast ouders en hun kinderen die gewoon van de intocht willen genieten. We hebben de beelden nog vers in het geheugen dat de KOZP, onze kinderen bij de sinterklaasintocht voor racisten uitmaakten en zich gewelddadig gedroegen tegenover de ouders die hen hierop aanspraken.

De overheid doet niets en staat het terreur van de KOZP toe tijdens de intochten. Wat is er mis mee om dit kleine groepje oproerkraaiers preventief op te sluiten? Dan was al die beveiliging ook niet nodig. De overheid doet hun werk niet en daarom moeten we als Nederlandse volk zelf actie ondernemen.

Ik roep daarom op om morgen massaal te mobiliseren, samen te werken, info met elkaar te delen en waar mogelijk samen in actie te komen om te voorkomen dat ze ons kinderfeest verstoren. Hou alle toegangswegen van de betreffende locaties in de gaten en zorg dat de kinderfeesthaters van de KOZP niet bij de kinderen in de buurt kunnen komen. Handen af van ons sinterklaasfeest! Handen af van Zwarte Piet! Blokkeer de KOZP terroristen!

Laat dit een boodschap zijn dat ze van onze Nederlandse tradities af moeten blijven en wij het gezeik van deze gewelddadige fascisten meer dan zat zijn!

Doe mee en verspreidt A.U.B deze boodschap!AMN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.